FPP Sungai Buloh

Ada sesiapa sini yg ada pengalaman bersalin dgn Dr Sai Sudha di hospital sungai buloh tak? Boleh share?

25 Balas

Ok sangat sis fpp sungai buloh. Pengalaman saya bersalin anak kedua. Masa tu tak sakit sangat pun. Ingat belum nak bersalin lagi. Pastu.. Elok pulak jalan nak ke Hosp Sungai Buloh tu jammed. Traffic light banyak pulak tu. Haih. Tak ku sangka haha sebab biasanya dalam 15 minit je dari rumah. Sekali ada lah dekat setengah jam kot. Sampai kat sana terus nurse tolak masuk labour room, 3x teran baby dah keluar. alhamdulillah. Tapi saya bersalin dengan doktor lain,