FPP Sungai Buloh

Ada sesiapa sini yg ada pengalaman bersalin dgn Dr Sai Sudha di hospital sungai buloh tak? Boleh share?

25 Balas

dr sai sudha hospital sg buloh. Dia Profesional, Sangat baik, dan bila berbicara dan melihatnya, ibu-ibu terus akan dapat mempercayainya. Saya ada pengalaman bersalin dengannya untuk cahaya mata ke-4. Bukan tu je, dia adalah doktor bedah ketika saya terpaksa beranak secara caesar. So far alhamdulillah semua okay, jahitan pun cantik. Selamat berjaya sis!