FPP Sungai Buloh

Ada sesiapa sini yg ada pengalaman bersalin dgn Dr Sai Sudha di hospital sungai buloh tak? Boleh share?

25 Balas

fpp sungai buloh review saya pulak ialah bila berbayar sepenuhnya,sudah pasti servisnya juga lebih VIP,wad pun boleh pilih yang rata-rata ibu mengandung akan pilih single bedroom agar suami boleh menemani isteri bermalam di hospital.Kalau wad biasa ataupun 2nd class,suami hanya boleh melawat tidak untuk menemani di waktu malam. Saya tak tahu pulak pasal doktor tu.