FPP Sungai Buloh

Ada sesiapa sini yg ada pengalaman bersalin dgn Dr Sai Sudha di hospital sungai buloh tak? Boleh share?

25 Balas

Adik saya pernah dapat rawatan untuk bersalin dekat fpp sungai buloh. Sebelum ni dia pernah juga merasai fpp putrajaya. So far dia cakap ok je semuanya. Kalau nak dibandingkan, dia lebih pilih fpp putrajaya lagi kot.. Masa beranak tu pun dia tak dapat dr dr sai sudha dekat hospital sg buloh. Dapat doktor lelaki, mungkin sebab ni kot dia kurg selesa