FPP Sungai Buloh

Ada sesiapa sini yg ada pengalaman bersalin dgn Dr Sai Sudha di hospital sungai buloh tak? Boleh share?

25 Balas

Maaf saya takde pengalaman bersalin fpp hospital sungai buloh. Hospital tu besar and memang bagus doktor serta nursenya. Saya pernah lalu je sebab jarak hospital ni dengan kediaman saya agak jauh. So far klu fpp ni takda masalah besar sangat sis. Dari awal kita book, check n scan baby sehinggalah bersalin memang puas hati. Kakak ipar saya pernah beranak dekat sana, dia cakap will repeat again . So maknanya tip top lah kan servis dekat sini