FPP Sungai Buloh

Ada sesiapa sini yg ada pengalaman bersalin dgn Dr Sai Sudha di hospital sungai buloh tak? Boleh share?

25 Balas

Saya pernah ada pengalaman bersalin fpp sungai buloh. Review yang boleh saya bagi adalah FPP ni konsep dia macam hospital swasta tapi bersalin di hospital kerajaan. Perbezaan dia pula bagi saya dapat doktor pakar sendiri yg akan buat check up sampai lah tarikh bersalin. so far saya bagi lima bintang