FPP Sungai Buloh

Ada sesiapa sini yg ada pengalaman bersalin dgn Dr Sai Sudha di hospital sungai buloh tak? Boleh share?

25 Balas

Saya pernah bersalin fpp sungai buloh sebabnya kita boleh pilih pakar yang kita suka.Tapi satu hal yang harus maklum,kekurangan doktor wanita di hospital kerajaan.Jadi tidak semestinya bila kita nak pilih doktor pakar mana yang kita suka,kita boleh senang nak dapat doktor perempuan.Tidak semudah itu.Kita mungkin boleh pilih doktor mana tapi bukan jantina doktor yang kita suka dan lebih syariah. Saya haritu dapat doktor lelaki, redha sajalah