FPP Sungai Buloh

Ada sesiapa sini yg ada pengalaman bersalin dgn Dr Sai Sudha di hospital sungai buloh tak? Boleh share?

25 Balas

Fpp sungai buloh review.. hmm ada yang cakap best, tapi kebanyakannya memang gitau puas hati. Awak boleh check dekat google ja sis, ramai blogger up kisah diorang dalam blog. So far yang saya tahu harganya okay dan berbaloi dengan servis diorang bagi. Doktor baik, nurse baik tu dah kira alhamdulillah kan. Nak menangis time kontraksi tu pun tak kena marah hehehe