salam, suami saya baru disahkan oligoasthenoteratozoospermia, sperma yg morphology normal 1% sahaja

ada sesiapa pernah alami macam saya tak, macam mana nak betulkan ye, kalau sekadar consume bioselenium plus berjaya ke? sebelum ni suami consume speman dan kapikachu sebelum check.. tapi dr kata x cukup juga. ada ke tips untuk kuatkan hati dan bantu suami terima kasih

8 Balas

sy share pglman sy ..sy ada pcos+ 1 tiub tersumbat + fibroid..suami 1% shj sperm active..kami dua ubah lifestyle...sy cut/less sugar, exercise , suami ada ambil sperman..dgn izin Allah..2bln shj Allah izin utk sy preg normal. smua atas izinNya..alhamdulillah

1y ago

sorry bkn sperman tp surbex