Asthenoazoospermia

salam, haritu saya ada tanya pasal asthenoazoospermia yg mana sperm count suami low less than 1% normal, dr bagi bio selenium plus, then check balik after two months, tapi result makin teruk hampir less than half dri 1% haritu ada siapa tak pernah alami macam saya? apa perlu buat ye

2 Balas

Suami saya ambil Profortil dan dia mula bersenam setiap hari. Profortil ni mahal hampir 400+. Baru makan 1 kotak, saya dah pregnen. Dia henti pakai underwear. Kalau nak pakai, pakai boxer. Suami saya tak merokok, tapi kalau suami sis merokok, kena henti.

sye sarankan sis follow Dr.say kt ig.. rsenye dlu dye penah alami bnde yg sme.. dye penah share tip2 n cara dye atasi masalah nie.. Cuba sis tgk..