darah tinggi

Ada sesiapa macam saya bila pegi kk ataupun hspitl cek bp tinggi tapi kalau cek kat rumah bp ok je...

2 Balas

Sama mcm saya jugak sis....skrg dah 33week..bila cek bp tu mesti takut n bdebar sgt²....rasa fobia gn mesin cek bp tu xtaw lah sebab apa....rasa rimas sgt bila nk cek bp...so hari² la kena p kk cek bp...kdg² smpai nangis sbb xlarat nk ulang p klinik....

Saya dulu mcm tu sis ..bila cek bp di kk @ hospital mesti tinggi ..sy jadi stress masa hamil disebabkn kena selalu dtg kk cek bp..

4y ago

InShaaAllah skrg kawal permknan kurang kn pengambilan garam sis. Sy bykkn mkn sayur. Harap2 hilang la high bp ni.