Cek BP dekat kk mesti tinggi :(

Siapa ada pengalaman BP tinggi setiap kali cek dekat kk? Bila saya cek dekat rumah ok je tapi cek dekat kk mesti tinggi.. sebelum pregnant saya tak pernah ada darah tinggi .. ada tak tips untuk turunkan BP .. saya kadang rasa sedih n stress sebab selalu tinggi.. sekarang 2 hari sekali mesti cek dekat kk 😭😭😭😭💔 #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

sama la dgn sy,..xpe sis follow je ape doc n nurse buat..jgn stress2..tak baik UTK ank dan ibu. nanti diorg akan start ubat lama2 bp cantik dan ok. biasa la bila mengandung hormon kita bercelaru😉

nervous tu. try mntk duduk dlu rehat dlm 10minit. and turunkan mask sikit bagi bernafas clear dulu. dh rasa ok bru amek bp.