Hmm... Tolong

Ada sesiapa di sini boleh hulurkan barang newborn baby kah? 😔 Saya ingin membeli tapi kemampuan tidak mencukupi gara² suami sudah tidak bekerja lagi kewangan hanya tinggal sikit saja..

1 Balas

cuba ltk location dgn cara nak contact. lps tu boleh post dkt group fb kwsn berdekatan awk. lgi cpt dpt. lps tu suruh suami crik kerja. kalau ade motor boleh buat food rider, shopee food ke grab food ke. or crik kerja gaji hari dkt warung ke stall2 kecik area rumah. sekurangnya nnti awk x putus bekalan makan. nak bersalin byk pakai duit. bby dh keluar pon byk nak pakai duit. pampers, susu kalau ibu xde susu. makan lagi, nak ulang alik checkup lagi. nak beli keperluan awk lagi. suami nak mkn lagi nti.