jaundice

Ada sesiapa di sini anak jaundice lebih 2 minggu? Baru2 ni anak saya dikehendaki buat ujian darah dan air kencing di hospital walaupun bacaan jaundice dia x brpe tinggi dan pihak hospital dapati bacaan tiroid tinggi dan lebih 13...skrg tgh tunggu result darah kali ke2..harap2 normal...dokan anak saya sihat ye..

1 Balas

Semoga dpermudahkn ye sis, bnykkn bdoa, ank sy pun ad jaundicd, bnykkn bgi ank susu supaya najis dia kluar

4y ago

Aamiin...sama2 la kita berdoa semoga anak2 kita sihat