Ceaser Bius Satu Badan

Ada sesiapa di sini ada pengalaman kena bius penuh untuk ceaser?? Doctor nk bius penuh sbb sy pernah buat pembedahan tulang belakang jadi diorg tak nak ambil risiko utk bg bius separuh badan. Sy sedih sbb baby pun tak tau boleh hidup ke tak. Nnt lepas operation mesti sy lmbt sedar. Harap2 baby okay je nnt bila bangun ada baby. ?

1 Balas

Sy xprnah rsa tpi akk sya prnh rsa sbb baby xckup bulan,allhamdulillah baby dan ibu selamat skrng dh umur 6tahun ,keep strong sis yakin baby akan selamat dokter psti akn mmberikan yg trbaik untuk sis dan baby