Perancang

Sy baru je habis pantang 44hari n brsalin scara czer..still tercari2 perancang yg mcm mne yg okay..Sbb ada baca org ckp kalau mkn pill boleh bt gemok laa,kalau pakai yg cucuk tu darah keluar smpai berbulan2??.. Mommy2 boleh suggest tak kalau pill,pill yg mcm mne oky.. #1stmom

2 Balas

Sy ritu nk mik injection prncng kuarga. Tp sbb bc byk effect klu xsesuai dgn bdn..tu xjd amik..nk2 sy ada ovarian cyst..nk mkn pil tkut jd mcm sy buat treatment awl2 kne cyst dlu xsesuai ngn bdn bleeding nonstop.. last2 rnncg gune sarung dgn mkn pil postinor klu tereksiden trus mkn postinor tuk pil emegncy..jd dlm erti kata lain..merancng sndri tnpa gune apa2 ubt perancng kuarga .unles tereksiden..maka mik postinor dlm ms 24jam supaya xtrpeknen...

5y ago

Most wlcme 😉

Saya dh 4 bulan makan pill..alhamdullilah berat trun lagi ada😂😂dia tngk hormon jgk sis

5y ago

Noriday