Tumbuh gigi

Ada sesiapa baby baru lahir tumbuh gigi geraham?

6 Balas

Ank sy otw nk tumbuh geraham.😅😅✌. br umo 8bln.. sy ingtkn ank sy abnormal sbb tumbuh geraham dlu sbb mmbr kata ank dia gg dpn tmbuh dlu😔.. lega hti sy bila tahu orglen ada juge ank tumbuh geraham... Mcm ank sis bdn dia sentiasa mcm pns demam je ada x ek??ank sy bdn asyk pns je ..

9mo ago

hehe..normal puan .tula an .gg tmpt lain pula excited nk kluar dlu..🤭gg dpn lmbt pula..xpe kalau dia bf.. xkena gigit sgt kalau blah blkng tumbuh dlu .kalau dpn tumbuh gg aish..menangis maknya kena tarik n gigit ms bby mnyusu😂

Ada.. Bby kiter.. Ak 1st sya.. Skrng dia brumur 5 thn.. Dia lhir bawa gg.. Gg dpan yg bwah.. 2 pulak tu.. Tpi gg dia lmbut jerr..

Ada jgak yg tumbuh gigi geraham dulu

Anak saya..

Try google...

sy pun