Baby Breech 29 weeks

Hi, ada sesiapa ada pengalaman yang berjaya pusingkan baby before bersalin tak? Ada tips yang boleh kongsikan? Nak cuba ikhtiar. Perut jenis kecik, 7bulan pun masih kecik. Risau baby tak cukup ruang utk pusing.. Skrg memang sentiasa berdoa dan pujuk2 baby pusing sendiri

15 Balas

29w bby masih blh pusing sis...sy dlu 34w bby breech..doc bg masa 2w utk bby pusing...lpas 2w sy g jmpa pkar o&g..doc scan bby dh msuk kdudukannya dh

4y ago

Sy dlu pn takut gak sbb tkut bby xnk pusing...doc ckp jgn rsau bby masih blh pusing..lega la skit tp dlm hati masih lg risau..tiap2 hari asyik pujuk bby je suh pusing...hihi Skang dh 39w+..tggu masa je ni...