Baby Breech 29 weeks

Hi, ada sesiapa ada pengalaman yang berjaya pusingkan baby before bersalin tak? Ada tips yang boleh kongsikan? Nak cuba ikhtiar. Perut jenis kecik, 7bulan pun masih kecik. Risau baby tak cukup ruang utk pusing.. Skrg memang sentiasa berdoa dan pujuk2 baby pusing sendiri

15 Balas

Sy dari 5bulan bby kepala dkt atas setiap kali scan..smpai tempoh doc bg pilihan utk pusing atau czer ..kalau pusing nanti doc akn terangkan ..doc akn chek air ketuban dgn kedudukan uri..macam sy..air ketuban cukup2 lpas tu uri di depan..kalau pusing mungkin akan sakit sikit..doc terang risiko kalau pusing mungkin bby akn lemas atau terbelit tali pusat dkt leher..jadi sy amik keputusan utk czer..alhamdulillah semua ok..sis jgn stress ada masa lagi dia nk pusing tu ..