bleeding

Ada sesapa yg bleeding selepas bersama tak n selalu skit pnggang skrg baru 16 w

2 Balas

sy pernh bleeding selepas bersama...time tu 13 week...lps pd bleeding tu sy dh x bersama... takut effect apa2.. bila baby dah besar baru bersama balik...bila baby 4bln lbh baru bersama ..tu pun jarang2

Bnykkan bed rest, bleeding fresh blood ke? Better pg hosp utk kepastian , tp kalau bleeding sikit je normal, mngkin ada luka kat rahim, apa2 refec doc tau