Gbs

Ada sape2 kat sini penah kena amek sample keputihan and test utk gbs tak? Ada yg dpt result negatif tak?

1 Balas

Hi mummy.. 1st preggy baby sy lahir pd 24w sbb kena infection gbs. preggy kali ke 2 alhamdulillah baby selamat tak kena gbs..yg penting kena monitor kalau mummy ada keputihan yg teruk kena bgtau doktor cepat. Kalau tak gbs tu akan active. And kalau ada air ketuban pecah jgn biar lama2, jangkitan tu akan cepat kena kt baby.

4y ago

Sorry sis, sy nk tny.. baby awak selamat tak lps air ketuban pecah? Sebab kes saya pun sama macam awak.. tapi saya br weeks 18..