Bersalin dan berpantang semasa bulan puasa

Ada sapa2 tak kat sini yg due bulan 4/2021? Sy punya tarikh due 18/4/2021 and kebetulan masa tu da masuk bulan ramadhan.. anyone boleh share pengalaman bersalin dan berpantang semasa bulan puasa? Maksudnya raya nnt byk la yg x dpt nak makan sbb berpantang 😂😭

1 Balas

sy melahirkam anak ketiga sehari sebelum bulan ramadhan...memang kene pantang betul- betul...kene tahan diri dari juadah raya yang sedap- sedap ...sekejap je..abis pantang...sy minta mak sy repeat masak juadah yg sy tak dapat makan...tapi berpada- pada juga sebab baby masih menyusu...silap makan baby akan kembung perut..😊