Bersalin PPUM

hi, Sy nak tanya pengalaman ada tak yg pernah bersalin kat PPUM tahun 2021/2022 ni? meh la share hehe#ingintahu #firstbaby

7 Balas

sy patut 14.9 tp sb ada drh tggi so 38w mmg kena bersalin..so 38w bersamaan hujung bln 8 la kiranya..

Sy pun akan bersalin ppum bln 8 ni..so far semua puas hati..doc semua baik 🥰

rasa nak share.... Tp bsalin kat PPUM Thun 2017🤭

2y ago

Klu dlu Thun 2017 , non Malaysia Rm1k untuk bsalin je booking room... hehe ...

sy akan bersalin dkt ppum bln 8 ni..deposit 1k..

2y ago

yg Sy tau PPUM Utk bersalin memang ada bilik yang katil 4 org je,ada dua toilet dlm tu..

maaf..yg tu sy x pasti cmne..sb sy byr sndiri semua

nak tau jugak

nak tahu jgkkk