Normal ka kalau pregnant 18w tapi belum rasa baby gerak?

Ada sapa2 mcm saya ?

8 Balas

normal je tu. baby gerak awal atau tidak. tak semua ibu2 merasainya. badan kita tak sama. ada org 17w dah ada rasa gerakkan kecil. ada org 20w dah terasa gerakkan kecil.

normal sis ada yang rasa cepat, ada yang lambat. 🥰🥰 saya Alhamdulillah dari 16w dah rasa gerak. Now 18w lagi la terasa kalau dia mengeras 😆

Normal, sya start rasa baby gerak week 19/20.. itu pun soft2 je

saya pon 18w sekarang. kadang rasa jugak sikit tapi tak selalu

Sis pun bru 17 minggu xrasa lgi

normal .awal lagi

Sy rasa masa 19w

normal. awal lagi tu

7mo ago

Ohh yaka terima kasih sis