BABY TAK GERAK

Hai, sy dah 18w. Tapi tak rasa baby gerak lagi. Normal ka? or sy yg xtahu macam mana rasa baby bgerak hahaa boleh share pengalaman mommies tak first time rasa baby bergerak??

4 Balas

Sy frst rasa bubble2 kecik je igt perut masuk angin😄 masa 16w. Skrg 19w Alhamdulilah boleh beza dh baby gerak kecil2 bubble2 kdg geli2.😅 kalau makan ais@ mnum manis trus rasa gerak2😂

saya baby first 16w dah rasa dia bergerak🤭 kecil je gerakan dia. yg 2nd ni dah masuk 16w blm rasa apa2 gerakan lagi.

2w ago

dia gerak mcm bubble2 tu sis😂 kecil je gerakan dia. kdg rasa geli2

saya rasa masa 17w... halus jaa rasa diaa.. masuk 18w dia rasa bergerak²... nk² pulak tido baring.. try pgg perutt...

3w ago

aaminnnn

mcm sy btul3 rs ms 20 week n above