supplement masa pregnant,

ada sapa sapa penah ambik sebarang supplement masa pregnant untuk tenaga dan morning sickness ? sy br 1st trimester, nasi takleh makan langsung, air masak pon, nak angkat tangan pon tak larat..keje pon x dpt pegi

1 Balas

normal tu sis. bila da masuk 2nd trimester akan gradually okay. saya prnh admitted hospital lagi sbb muntah xhenti dari subuh sampai petang. berat totally turun. dktr just pesan makan la seket wlpn 1 suap, bykkn rehat, dan bykkn bersabar. u will be okay after several day. jgn stress, just relax. supplement pun if u makan, u kena byk minum air mineral and makan jgk. if just makan supplement shj, akan problem dkt organ lain cth mcm kidney ke without taking enough mineral water sbb water la akan prosess supplement tu dlm bdn kita.