ada siapa siapa tahu tak???🥲

ada sapa ii tau dak macam mana nak bagi kurang mual . sebab tak lalu dah ni sampai menggigil badan . berat badan makin merosot . air kencing pun makin pekat sampai doktor taktahu nak buat apa dah

11 Balas

Makan tembikai or minum juice tembikai or orange juice yang pure ye, mcm sye mmg rajin beli dekat boost orange juice. And husband beli tembikai utk sentiasa makan. Sye muntah kerap jugak tapi sentiasa makan. Routine harian makan and muntah mmg sampai nk give up tp sbb pikirkan susahnye nk pregnant tu change mind set to be positive all the time and enjoy je muntah muntah tu. Saya sampai muntah pon berdarah sbb tekak luka. Terlalu kerap muntah tapi i dont mind, sakit tekak and perut setiap kali muntah tu. And saya standby man chocolate bar, jadi setiap kali muntah sye makan chocolate bar tu. Cuba la cari jalan sbb setiap org lain lain caranye.