ada siapa siapa tahu tak???🥲

ada sapa ii tau dak macam mana nak bagi kurang mual . sebab tak lalu dah ni sampai menggigil badan . berat badan makin merosot . air kencing pun makin pekat sampai doktor taktahu nak buat apa dah

11 Balas

saya pun masalah yang sama. dr kat kkia hari khamis lepas ada bagi ubat namanya veloxin.sbb saya dah turun 8kg.. teruk sgt. dan 5 hari muntah non stop, harini baru first time amik ubat ni lepas lunch. Alhamdulillah tak muntah sampai skrg. Cuma angin masih byk. Tapi rasa mual mmg hilang terus. Selesa sikit rasa harini. saya try avoid sbb saya mmg byk on meds byk skrg. makan pill kuat rahim dan kena inject setiap isnin dan khamis. dah x tahan sgt sbb tu saya amik pill ni harini.