Apa punca tak lekat?

Ada punca2 ke kenapa kita tak lekat untuk mengandung? Sedangkan time subur, dah betul2 merancang ?

23 Balas

sy dulu camtu jugak, period on time n bersama waktu subur, still takde rezeki. At last lepas berurut, bulan yg sama terus lekat. urut untuk betulkan peranakan, bidan cakap jatuh skit sebab duk angkat benda berat². rezeki lepas 9bulan nikah baru pregnant. Yg penting bersangka baik pd Allah. Rezeki akan tiba pd masa yg sesuai. Jgn stress dan terlalu fikir hal diluar kawalan kita. Yg penting kita dah usaha..

5y ago

sy berurut 2 hari lepas habis period, waktu subur lepas tu bersama suami setiap hari. Alhamdulillah, terus lekat. dah tak period dah lepas tu.. rezeki Allah nak bg. tp sy tak berharap sgt time tu sis, period lewat dlm seminggu baru sy check upt. Takdelah ternanti² sgt. sbb dah belajar redha bab rezeki anak ni. yg penting jgn stress. bnykkkan berdoa.