Apa punca tak lekat?

Ada punca2 ke kenapa kita tak lekat untuk mengandung? Sedangkan time subur, dah betul2 merancang ?

23 Balas

rezeki belum sampai. kalau kita usaha tp Allah tak bg kita tak boleh nak kata apa. enjoy masa sekarang.. perbaiki dan rapatkan serta kerap berkomunikasi dengan husband. trust me . rezeki masing2 lain.. dan jangan pikirkan soal anak sangat. even orng sekitar memaksa bukanya diorang yg nak jaga siang malam bg susu. bila hati kita redha cukup masa Allah akan bg. 😊