Luka dalam

Ada pengalaman yg bersalin tumpah darah dan luka luar dalam 2nd degree? Macam mana nak cepat baik luka luar dalam selain sapu ubat doc bg dan siram air garam. Boleh share kan tips?

2 Balas

Bila luka2 mcm ni elakkan mkn makanan yg gatal contoh ayam, telur, seafood. Makan ikan je. Utk luka cepat baik saya suggest produk ni. Insha Allah cepat sgt kering. Nama produk tu minyak dd https://instagram.com/kaksitibidan?igshid=YmMyMTA2M2Y= Produk yg lain pun ada utk membantu. Paling basic tu tadi minyak dd

2y ago

plus dgn komen di bawah

ambil mknan yg kaya protein & vit c & minum air kosong bnyk setiap hari.. jaga luka biar selalu kering & bersih.. rajin² tuka pad..