33weeks baby breech

ada peluang x dia pusing sndri.. kepala dia mngirig skit je xterlalu breech(melintang/kaki kebawah) dia serong jee..

2 Balas

boleh pusing lg.. saya hari tu pun sama 33week sonsang... 37week scan balik, dah tak songsang dah...

2y ago

semoga baik2 saja bby besar doc ckp 33weeks 2.6kg

Cer try sujud lama2 atau position menonggeng setiap hari, usap2 perut suruh baby pusing ke bawah

2y ago

okey sis .. nt sy cuba 17.1 ni sy scan plak utk 36weeks skrg 33weeks++ 2.6kg dh bby besar skit doc ckp