Persistent Breech

Rasa down pulak bila doktor cakap baby sekarang persistent breech . Mungkin sebab uri menghalang dia pusing or sebab posisi breech dia sendiri buat baby susah pusing . Macam macam dah buat nak bagi baby pusing. 33w now . Maybe awal lagi untuk tahu outcome tapi doktor dah suggest untuk get ready czer. Lagi laa mak seram 💔 ada ke ibu ibu kes macam saya tapi berlaku keajaiban baby pusing minggu minggu terakhir ? #firs1stimemom

1 Balas

Mcm mana skrg sis? Dh bersalin? Mcm mana keadaan baby? Masih breech?

2y ago

Masih breech sampai deliver . Decide elective czer masa 38 week. Serah diri kat sepital je sis haha