spoting semasa awal kehamilan

ada mummy yg buat tvs scan masa awal kehamilan ? ada bleeding tak lepas scan tu ? nk pegi buat tvs scan sbb ad spoting.

6 Balas

Kalau memang ada spotting, lepas buat tvs pun mungkin sambung spotting. Saya pernah buat tvs masa check kesuburan, tak de bleeding lepas tu. Saya ada juga buat tvs masa minggu 6 kerana pendarahan coklat, so bleeding lagi la lepas tvs, tapi bukan kerana tvs.

2y ago

Saya baru saja deliver baby boy minggu lepas. Lepas trimester pertama, kandungan dah lebih kuat dan stabil.