Scan awal kehamilan

Hi mommies. Nak tanya. Ada tak pengalaman mcm saya, scan awal kehamilan tp tak nampak kantung. Walaupun dah buat melalui xara abdomen & tvs scan

3 Balas

masa sy dlu . 4w6d dah nmpk kantung kecil je . 6w dah nmpk bby + heartbeat. tu pun tiap kli scan sy minum air byk , tahan kencing dlu . bru sng nmpk . ni pregnant no 2 tak scan lg . hrp baik baik jela . sbb alahan mcm ada . macam tkde .

4d ago

scan biasa je awak. tp mmg kne tahan kencing bg pundi penuh . masatu mmg nk terkencing2 dah . sy tahu pun sbb akk sy masa scan dlu tak nmpk sbb pundi kencing ksg . lepastu dr suruh dia minum air byk2 smpai pundi kncing penuh.

kalau 4-5 weeks normal sis tak nampak kantung lagi .

Berapa weeks?

5d ago

Okayyyy tq sis😘😘