spoting semasa awal kehamilan

ada mummy yg buat tvs scan masa awal kehamilan ? ada bleeding tak lepas scan tu ? nk pegi buat tvs scan sbb ad spoting.

6 Balas

sy 5minggu. keluar spotting junpe doktor scan pastu balik terus bleeding 🥺. tapi doktor inject kuatkan rahim and bagi ubat kuatkan rahim. kalau darah tak stop dlm mase 3hari dtg balik. . Alhamdulillah darah stop , tapi tu laa mcm takde harapan . doakan sy ye mummy² semua .

2y ago

doktor cakap kalau darah stop takyah dtg . datang bpe minggu lagi untuk scan .

Kalau memang ada spotting, lepas buat tvs pun mungkin sambung spotting. Saya pernah buat tvs masa check kesuburan, tak de bleeding lepas tu. Saya ada juga buat tvs masa minggu 6 kerana pendarahan coklat, so bleeding lagi la lepas tvs, tapi bukan kerana tvs.

2y ago

Saya baru saja deliver baby boy minggu lepas. Lepas trimester pertama, kandungan dah lebih kuat dan stabil.

Sy masa 6 minggu spotting warna coklat.. Trs g hospital.. Doctor bg Duphaston.. Alhamdulillah pastu dh xde spotting.. Sblm pregnant kali ni sy penah 2x gugur, spotting tp sy x g hosptl.. Drpd spotting choclate, smpai keluar darah n then gugur..

2y ago

sis mkn duphaston TU mcm mn masa Ari spotting TU ya? sy mkn 3 biji selang2 , pg ptg mlm, Selamat 4 Hari, tapi spotting TU jadi darah pula...

Saya lepas gugur, baru dapat merasa tvs scan, nak kata bleeding tu, sbb sya mmg btul gugur so kalau scan, mmg ada drh je

Pernah & tak bleeding lps scan

doc kate ape?normal ke spotting tu?

2y ago

tp semalam spoting lagi, harini dah ok. belum ade pergi klinik