masalah susu ke?

ada mana2 mommy tak yang mengalami masalah yang sama mcm saya? baby saya umur 3 bulan 26 hari. bila berak tahi sentiasa hancur walaupun berisi.. dah tukar mcm 2 susu.. sukatan susu pulak ikut sukatan seperti di paket.. kadang2 cuba kurang kan @ lebih kan.. masih juga hancur.. kenapa ye? dari lahir minum susu badan, lepas tu bagi anmum, dutch baby, masa tukar similac tahi dia warna hijau pula. kenapa ye?

1 Balas

Taik hancur? Maksud nye...

4y ago

Taik lembut ke/ cirit cair tu sis? Klo lembut ok laa tu normal,klo cirit cair n kerap lpstu melecet tu mgkin alahan susu/tk sesuai....