tahi warna hijau

Assalamualaikum mommy2..sy nk tanya baby sy umor 2bulan tapi knpa tahi dia warna hijau..dia mmg minum susu formula sepenuhnyee..adakah kna tukar susu?

2 Balas

waalaikumsalam mommy , normal . kalau google tahi bayi normal , kuning and hijau . tapi kalau baby mcm meragam , menangis tak henti tu mungkin ada sebab lain . tu kena cek dgn doc

normal sis najis dia warna hijau...anak saya pun sama. Mgkn sbb jenis susu tu...