MINTA TOLONG TENGOK KAN ?

Ada line lagi satu tpi samar samar .. +ve or -ve?

MINTA TOLONG TENGOK KAN ?
22 Balas

Try puasa air utk beberapa jam dulu dan ambil test semula. Saya buat begitu line terang dua dua. Kalau dah lebih dua minggu insyaalla terang la line dua dua. Kalau belum lg, kena tunggu seminggu lagi. Kalau dah 12 minggu baru dpt periksa pakai scan.

4y ago

Saya dah period haritu .. belum rezeki lagi

Boleh cuba test lagi 2w sis..doc penah inform kalau dlam 3 saat dah naik dua line walaupun samar tue bleh anggap baby ondaway..kalau dah lme bru samar mgkin false..btw smoga ade rezQi baby

Sama sy, tp ni due period lg 2 hari, lpas lewat 5 hari sy test guna upt kt watson y boleh trus cek bila2 tu trus double line teranggg, mse tu 1st raya😂

In shaa Allah positive tu, saya dlu awl2 macam tu juga.. Lepas tu hari2 test. Makin lama terang🤣

Positif tuh sis. Boleh repeat lg celup upt sampai dua line tuh sama terang warnanya

Tahniah positif sis. Nnti lagi 2mggu check lagi. Sbab samar² lagi tu

Saya pun mcm ni.. Tp after 2 weeks check balik. 2 garis Merah sgt terang

InsyaAllah positif tu, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻🎊🎉🎊

Sama mcm saya. Test dua hari sebelum due period. Tahniah sis.

3y ago

posetif😍

Dah period dah harini .. belum ada rezeki lagi 😢

4y ago

saya tahun lepas gugur 10w, alhamdulillah tahun ni saya mengandung.. banyak juga usaha sbb umur dah meningkat tp hati ni nak anak walau doktor pernah larang