Peranakan

Ada kesan tak klau peranakan jatuh pantang 40hari. Dah pegi mengurut naikkan balik

2 Balas

kalau peranakkan jtuh ni dia bhaya nnti tombong keluar susah nak msukkn balik.nnti rs tak selesa ms berjln..ms nk brsm dgn husben..tu apa yg sy pnh bc info kesihatan dan juga dgr talk kesihatan yg doc bgtw serta dr confinement share ttg ni...jd puan kena slalu buat senaman kegel..try bertungku atau buat tangas pun blh mmbntu juga....jgn angkt berat2 dan pakai bengkung tuk support hingga puan rs btl2 dia ok dan msuk slot asalnya kembali...mg puan cpt sembuh dan dipmudah segalanya..aamiin

2y ago

most welcome 😉✌🏻same doa goes to u too..Allahuma aamiin Ya Mujib❤️

xselesa