Pregnant Di Usia 40an

Ada Kengkawan Dkt Sini Pregnant Di Usia 40an. Tak Sangka Dlm Usia 40an Allah Bagi Rezeki. Jarak Jauh Dgn Anak Yg Bongsu. Baru 9 Minggu 2 Hari. Insyallah yg kali ini pun ceaser utk kali yg ke 4. Ada Tak Sama Dengan Saya?

Pregnant Di Usia 40an
21 Balas

Alhamdulillah tahniah puan... Sama macam saya diusia 40 tahun Allah bg rezeki lagi..baru bersalin awal bulan 7 haritu anak ke 6... Jarak dengan anak no 5 jauh jugak.. 11 tahun... Syukur alhamdulillah semuanya baik2 sahaja...

Alhamdulillah tahniah yer puan...sy umur 40thn baru 24 mggu...anak ke 6 semoga dipermudahkan segalanya utk kita semua yer..Aamiin

Alhamdulillah tahniah! Makcik sy pregnant dan melahirkan anak bongsu nya pd umur 40+ nk dekat 50 dh 😁

alhamdulillah...saya pun 41 tahun,dah 26 minggu..anak sulung...12 tahun menanti...

4y ago

Alhamdulillah...tahniah sis....rezeki Ada,cuma cepat@lambat Allah bagi...moga di permudahkan segalanya

Alhamdulillah tahniah puan... Allah nk bg rezeki x ikut usia.. Smoga puan n kandungan sihat yer... Aminnn😘

saya 44 thun jarak ank yg bnsu 14 thun memg btl2 risau takut xada tenaga nanti mntk sya dgn baby selamt

saya umur 40..skrg dah 36 minggu..anak kedua...jarak dgn anak pertama 14 tahun...rezeki Allah swt...

4y ago

sama lh jarak 14 thun semoga di mudah kn

sama la.. 40an.. czer yg ke 4.. tutup kedai dah lps ni.. moga dipermudahkan urusan

Semoga dipermudahkan urusan ye sis sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Aamiin 🤗

4y ago

scroll down sis .. dah 11bln da post ni

saya pun mengandung pd usia 40 thn.. Alhamdulillah dh bersalin bln 5 yg lalu utk anak yg ke 6