36Weeks 2Days

Ada ke yg sama due date 17/06. Excited nak jumpa baby . Semoga dipermudahkan dan baby kluar dgn sihat dan sempurna Amiin..

20 Balas

saya due 15.6,tp di awalkan 2 minggu..doakan saya ye supaya saya dapat bersalin normal..serah diri 1.6.klu boleh nak awal dari serah diri,X nak bersalin paksa.

due 20/6🥰 tiap malam rasa krem perut. harap2 mgu depan masuk 37w bby dh kluar tk sabar nk jumpa bby🥹♥️

sy 7/6 due..moga kita dipermudahkn urusan bslin dan slmt n sihat ibu dan bby Aminn in sha Allah

saya pun 32weeks 2days. due date 16/7. semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis

9/7 smoga Di mudah kan smua urusan mommy yg Nk bersalin bulan depan 🙏🏻

amin semoga dipermudahkan. journey sy lama lagi.. bru 13 weeks

Semoga semua urusan di permudah kan. Kita due 6/6😘♥️ baby girl

saya 27/6...excited nk jumpa bby... tp tkut nk beranak... ank first

sama 17/6.. Doakan saya ok.. kepala baby dkt ats lagi..

aaminn..semoga dipermudahkan urusan mommy & baby🙂