Jom kita sama2 mendoakan

Assalamualaikum lailahah illah antah kuntum minazolimiin semoga due date yg sama dgn sy kita sama2 mendoa semoga urusan bersalin dipermudahkanya amiin🤲🤲#firstbaby

Jom kita sama2 mendoakan
9 Balas

semoga dipermudahkan untuk semua ye bakal ibu ...sy pulak due 9/4 ank ke 4.. minggu lepas scan baby besar 3.6 kg.. 24/3 ni kne scan lg tngok naik berapa kg lg naik ..sama ada boleh bersalin normal atau opret.. doakan sy juga ye.

sya dh lbih hari tpi blum ada tnda nk bsalin 40minggu 6hri doakn sya smoga dpermudahkn

aamin, saya 24/3 still belum ada tanda tanda nak bersalin #firstbaby

Aamin... saya due 25/3..msih lum ada tanda2 nak bersalin

Aaminnn..sy due 22/3 ..masih belum ada tanda2

Aamiin.. doakan saya jgakk due date 7/4

👍🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Amin xlama dah

amin