Mengandung tetapi darah keluar seperti haid dan tiada sakit apa2 (1st trimester)

Ada ke yang seperti saya? dah 2 kali saya ke klinik swasta. 1st beeding, masa hari kedua bleeding sy scan ada kantung dalam rahim (5 weeks), dan doktor bg ubat kuat rahim utk 2 weeks. bleeding berkurang tinggal coklat2 je.. dah 2 weeks, saya scan, kantung masih ada (6 weeks 2 days)n belum nampak heartbeat. doktor minta datang lagi 2 minggu. 2 hari lepas abis ubat kuat rahim, saya bleeding lg kali kedua. Sekarang dah hari yang kelima mcm period. sebiji macam period. cuma kuantiti darah kurang sedikittt sahaja. Tanpa ada rasa apa2 sakit. sy mcm rasa tengah period je. ntah lah ni 2nd pregnancy sy. masa 1st xde pulak mcm ni. Bantu saya sesiapa yang ada pengalaman macam ni. Terima kasih

2 Balas

situasi awak sama macam saya ...n saya pun tak pasti saya masih preggy atau dah gugur ...23/5/23 saya heavy bleeding.. 24 pergi emergency doktor scan kantung ada tapi masih belum ada janin...ikutkan dah 7weeks pregnant... cek bawah takde bukaan pun so doktor cakap saya threatened miscarriage ... ubat apa pun tak bagi ... balik rumah betul2 rehat tapi masih jugak bleeding .. lagi 2 minggu nak scan lagi tengok ada janin ke takde ... saya pun 2nd pregnancy .. anak 1st takde masalah ape pun..

1y ago

salam sis, saya tengah mengalami keadaan mcm sis sekarang, boleh saya tahu mcm mana kandungan sis sekarang?