Kerap mengantuk yang teramat - 1st Trimester.

Ada ke yang mcm saya. Cukup tido tapi selepas bangun 3 4jam datang mengantuk yang teramat. Saya cuba tarik nafas minum air secukup elak makan banyak tapi masih mengantuk.

1 Balas

ia normal puan..ms awl2 kehamilan..mcm sy dlu kalau mengantuk tu mcm xblh bwk bncng..pdhal baru pukul 8 pagi baru je 3jam bangun dr tido sblm solat subuh...kul 8 dh mengntuk mcm dh lm sgt2 tak rehat n tido mlm pdhal tido awl mlm..🤣len maciam penat n mgantuk nye..nk tdo je kje..🤭