Pertanyaan.

Ada ke yang guna MAMMA PERFECT mmg postive betul? Ke something wrong eh dengan jenama ni?

5 Balas

Kalau betul pregnant jadi betul la upt tu. Sebab dia memang naik line tipu2. Kalau tak pregnant tertipu lah

Sy mula2 beli hri tu xde line..pgi tdy try buat faint line..dh lmbat period 26hri dh😅 xtw la kna scam ke x..

1y ago

haaa... guna yg tu... sy bru odr dip n tell smlm.. nk try yg tu

Tak sure laa awak… sebab brand ni byk scam org.. awak cuba pakai dip & tell utk confirmkan..

Kalau dah terang Alhamdulillah ade tu. Kalau samar2 baik repeat guna test lain. Dipntell ke

baik beli dip n tell,disclosure or clearblue