Hari Ke 51 Selepas Bersalin

Hi, ada ke moms yang experienced sakit macam senggugut tapi mild je rasa nya. Saya rasa senggugut tapi tak teruk. Selepas bertungku terus rasa macam tu. Lepas tu ada lendir/discharge keluar warna coklat. Itu normal ke? Ada yang saya baca kata nya rasa mcm senggugut sebab rahim mengecut. Yang discharge coklat tu tak pasti. Saya first time mom

1 Balas

bagus tu bertungku rasa mcm tu dan keluar lendir. Macam rengat, nak kecutkan rahim.