Rasa senggugut 36week

Normal ke 36w3d sakit senggugut ? Bawah tu mencucuk2.. tangkap kepinggang.. perut rasa megeras2.. senggugut mcm period nk keluar tu. Tapi tak kuat sgt laa. Senggugut kira tanda ke ?? #36w3d

1 Balas

Tu macam tanda2 nak bersalin juga. Apa2 pun kena cepat2 ke hospital jika ada tanda2 lain macam pecah air ketuban, keluar darah, contraction kerap setiap 5 minit, pergerakan baby kurang 10 kali dalam 12 jam. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers