Baby kick 16w

Ada ke moms pregnant 16w dah rse baby kick?

12 Balas

Sy 16w5d dah rase .. ag2 kalau baring mmg akan rase .walaupon sy bru lepas miscarriage mse 14w hari tu.tumpah darah yg sngt bnyk. Tp baby Alhamdulilah masih bersama sy🥹

Ada je sis..tgk ats ketebalan perut,.satu lgi klau ank first lmbat sikit rasa..mcm sy ank first, tp jenis perut kecil kurus..16w dh rasa halus2 je

Sy skrg 15w dh rasa. Bkn tendangan jelas lg tp rasa pgerakkan halus je sbb bby msih kecil kot. Tggu 20w @ 20w++ mgkin tendangan jelas terasa

ada sis. seawal 14w pun ada tp bkn kick jgk la. dia mcm gulugulu je rasa dia. mcm angin tak angin

Haah saya dulu 17w rasa geli2 mcm tu, allah rindunye rasa tu

14w dh rasa halus².. 20w tu bergoncang perut😅

saya baby first . 18w start rasa mcm geli2 hehehe

saya bru 14weeks dapat rasa.. tapi halus je 🥰

sy 19w bru rsa. geli2 ja kt prut🫢.