tanya jew?

ada ke mommy2 mcm sy susah sgt nk mandi..ari2 mandi lewat..dh masuk bilik air,kluar blk?? lg2 kalau dpt baring..memng susah nk bgn mandi?

2 Balas

adeee.. haha..tambah2 skrg ni hujan..sejuk...mandi kejap je,kdg2 mandi dekat2 time husband nk blk kje..😂 nk bersyampu pun pkir dulu nk ke x...sabun pun atas2 je,bawah2 x... 😁😂

Saya la tu. Tgh hari nak balik keje baru mandi. Petang kalau baru lepas siang lauk baru rajin mandi. Kalo tak malas benarr.. nak2 musim ujan dah start ni. Sejuk uiii